🏡 Gemensamhetslokalen – Ej bokningsbar Jul/NyĂ„r 🏡

Eftersom Styrelsen redan fÄtt flera förfrÄgningar gÀllande bokning av Gemensamhetslokalen över Jul och NyÄr vill vi informera om att det inte Àr möjligt, och baseras frÀmst pÄ rÀttviseskÀl.

Styrelsen har idag inte uttalade och kommunicerade tidpunkter dÀr nya datum för bokning slÀpps i systemet, och vi tar inte emot förfrÄgningar via mail i förvÀg, varför det Àr omöjligt för alla att kunna konkurrera om dessa datum pÄ en rÀttvis grund. Vi vill pÄminna om att Styrelsen lyder under en likabehandlingsprincip, och dÀrför mÄste vi alltid kunna sÀkerstÀlla sÄdant.

SekundÀrt pÄverkar ocksÄ kravet pÄ att nÄgon i Styrelsen ska finnas tillgÀnglig för nyckelöverlÀmning och besiktning av stÀdning under en semesterperiod som Àr viktig för oss alla. En ny lösning med automatisk tillgÄng baserat pÄ personlig tag Àr pÄ G, men tar tid dÄ det Àr ett komplext system, och vÄra leverantörer jobbar pÄ det.

Baserat pĂ„ likabehandlingsprincipen har vi dĂ€rför fortsatt pĂ„ den linje vi haft sen tidigare Ă„r, vilket Ă€r att Gemensamhetslokalen Ă€r stĂ€ngd för bokning under vissa datum under jul- och nyĂ„rshelgerna. đŸŽ…đŸ€¶đŸŒŸđŸŽŠ

Tack för förstĂ„elsen! 🙏

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.